Dezbatere publică – Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD)

PMUD_Constanta

Dezbatere publică – Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD)

Reprezentanții A.D.I Zona Metropolitană Constanța au participat în data de 8 iunie 2016 la o dezbatere publică dedicată Planului de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) al Polului de Creștere Constanța.

Întâlnirea a avut scopul de a informa publicul larg cu privire la aspectele esențiale din cuprinsul viitorului PMUD și stimulând participarea publică activă pentru definitivarea acestui document.

La dezbaterea publică au participat inclusiv reprezentanți ai Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare precum și ai consorțiului de consultanți care elaborează documentul . Aceștia împreuna cu reprezentanții Autorităților publice locale au răspuns la întrebările venite din partea cetățenilor prezenți la întâlnire și au reținut diversele propuneri generate în cadrul dezbaterii.

În acest sens a reieșit necesitatea continuării procesului de consultare publică referitor la Planul de Mobilitate Urbană Durabilă și de informare a cetățenilor cu privire la lista de proiecte și intervenții prioritare din cadrul acestui eveniment.

Planul de Mobilitate Urbana Durabila