Cupa Metropolitană la Fotbal – 2011

CUPA METROPOLITANĂ LA FOTBAL ÎN DESFĂŞURARE ÎN ZONA METROPOLITANĂ CONSTANŢA

 

Zona Metropolitană Constanţa organizează şi în acest an Cupa Metropolitană la Fotbal, competiţie sportivă ce se  desfăşoară  sub sloganul „Şi tu poţi fi un campion” având ca scop promovarea sportului şi spiritului de echipă în rândul tinerilor din Zona Metropolitană Constanţa.

Competiţia  a aliniat la start 16 echipe şcolare de fotbal,  împărţite în 4 grupe de câte 4 echipe şi se  desfăşoară în conformitate cu Tabloul Oficial de Joc al Campionatului European de Fotbal.

Astfel, fiecare localitate din Zona Metropolitană Constanţa şi-a alcătuit o reprezentativă şcolară formată din elevi de gimnaziu născuţi în anul 1996 sau mai mici, diferenţa până la 16 fiind suplinită de 3 echipe din Constanţa.

Echipamentul de joc al echipelor, mingiile, premiile şi băuturile răcoritoare sunt asigurate de organizatori. De asemenea, pe parcursul derulării competiţiei fotbalistice şcolare, organizatorii  asigură măsuri de securitate în timpul meciurilor şi asistenţă medicală  participanţilor. Toate meciurile sunt arbitrate de arbitri delegaţi de către Asociaţia Judeţeană de Fotbal.                

Sâmbătă, 28 mai 2011 s-a desfăşurat a treia etapă a grupelor, urmând ca sferturile să se desfăşoare pe data de 4 iunie între cele 8 echipe calificate, respectiv Eforie, Techirghiol, Lumina, Năvodari, Poarta Albă, Murfatlar, Şcoala 17 din Constanţa şi Cumpăna.

Pentru informaţii suplimentare cu privire la organizarea şi desfăşurarea acestei competiţii vă stăm la dispoziţie la telefon 0341 176 415; 0722 474831 email: luiza.tigmeanu@zmc.ro , persoană de contact Luiza Ţigmeanu, Specialist Relaţii Publice şi Comunicare.

Comunicat de presă