Chestionar mobilitate urbană

Stimați cetățeni,

Vă aducem la cunoștință că, în perioada decembrie 2014 – martie 2015, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Zona Metropolitană Constanța” derulează o campanie de intervievare a populației în vederea elaborării planului de mobilitate urbană durabilă pentru Municipiul Constanța și Zona Metropolitană Constanța.

Elaborarea planului de mobilitate urbană se realizează în contextul acordului încheiat între Guvernul României și Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), cu ocazia procesului de pregătire a programelor finanțate de către Uniunea Europeană în perioada 2014 – 2020.

Precizăm că planul de mobilitate urbană urmărește îmbunătățirea transportului regional și local prin creșterea accesibilității regiunii, mobilității populației, a bunurilor și serviciilor oferite, precum și dezvoltarea economică durabilă atât a municipiului Constanța, cât și a zonei metropolitane (Eforie, Murfatlar, Năvodari, Ovidiu, Techirghiol, Agigea, Corbu, Cumpăna, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Poarta Albă, Tuzla, Valu lui Traian).

În acest sens, persoanele interesate sunt rugate să descarce chestionarul următor (la adresa https://www.zmc.ro/chestionar.pdf). Așteptăm chestionarele dumneavoastră completate la adresa str. Ion Bănescu nr. 8 A sau pe e-mailul info@zmc.ro.

Nu în ultimul rând, vă asigurăm că toate informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi tratate confidențial și vor fi utilizate exclusiv în scopul elaborării planului de mobilitate urbană durabilă. Mai mult, în cadrul procesului de prelucrare și analiză, datele vor fi codificate și complet depersonalizate.

Vă mulțumim anticipat pentru sprijinul acordat !

Scrisoare

Chestionar